Игор Тудор каза истината за отношенията си с Бербатов


Игор Тудор каза истината за отношенията си с Бербатов

1934 0

че уволненият треньор на ПАОК Игор Тудор направи интересно изказване за звездата на отбора Димитър Бербатов. Той даде интервю пред изданието Sportdog.gr, в което засегна множество теми от престоя си в Солун, една от които беше и отношенията му с българския нападател.

В Гърция много често се говореше, че двамата са в конфликт и дори са си крещели в съблекалнята. А сега индикациите от втория по големина град в южната ни съседка са, че Бебро е доволен под ръководството на новия наставник Владимир Илич.

"Много уважавам Бербатов като футболист и той определено е един от най-добрите на поста си в последните 15-20 години. Чувствам, че той е един добър човек, с когото обаче понякога се работи прекалено трудно."

"Имаше доста лъжи за отношенията ни, които бяха разпространени от медии, които се опитваха да действат като треньори в ПАОК. Истината е, че Бербатов раздвижи нещата в отбора, в една или друга посока."

"През цялото време мислех, че той може да даде нещо допълнително на отбора. Направих, каквото можах, за да го постигна, но понякога ставаше, понякога не. За съжаление, всяко нещо си има граници, а трябва и другата страна да ти отговори."

"В интерес на истината, той беше преследван и от много контузии, което нямаше как да му помогне. В крайна сметка, трябва да третираш еднакво всичките си играчи, иначе губиш уважението на всички", сподели Тудор в интервюто си пред изданието.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички