Бербатов провалил трансфера на Модрич на "Олд Трафорд"?


Бербатов провалил трансфера на Модрич на "Олд Трафорд"?

3405 0

Българската звезда Димитър Бербатов е станал причина за проваления трансфер на халфа Лука Модрич от Тотнъм в Манчестър Юнайтед. Това твърди manchestereveningnews.co.uk.

Според изданието, влошените отношения между двата клуба покрай трансфера на Бербатов на "Олд Трафорд" през 2008 година, са отказали сър Алекс Фъргюсън да праща оферта за хърватина, който в крайна сметка се озова в Реал Мадрид.

Manchestereveningnews.co.uk съобщава, че шотландската легенда много е искал да има Модрич в състава си, но заради предстоящите нови кошмарни преговори с боса на "шпорите" Даниел Леви се е отказал от желанието си.

Както е известно, Бербатов премина в Юнайтед в последния ден на летния трансферен прозорец през 2008 година. Той смени "Уайт харк Лейн" с "Олд Трафорд" срещу рекордната за "червените дяволи" тогава трансферна сума от 30,75 млн. паунда.

В книгата си "Leading" сър Алекс Фъргюсън споделя относно трансфера на Бербатов: "Преговорите с Даниел Леви за подписа на Бербатов бяха по-болезнени дори от смяната на тазобедрената ми става".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички