Съотборник в ПАОК: Бербатов прилича на Дел Пиеро, ще освети лигата на Австралия


Съотборник в ПАОК: Бербатов прилича на Дел Пиеро, ще освети лигата на Австралия

1928 0

С безброй искрени комплименти засипа австралийския халф на ПАОК Тери Антонис своя съотборник Димитър Бербатов. Младият футболист заяви, че според него, българската звезда ще играе в австралийското първенство, където е желан от Мелбърн Сити. Австралиецът сравни нападателя ни с Алесандро Дел Пиеро.

"Лично аз смятам, че Бербатов ще играе в А-Лига. Неговата поява в първенството ни ще го освети", смята Антонис.

Футболистът на ПАОК споделя, че е във възторг от качествата и таланта на Бербатов и споделя, че звездата се държи изключително добре със съотборниците си.

"Берба е професионалист на и извън терена и тренира усилено. По време на мача всички знаят какъв играч е той - ще бъде великолепен за А-Лига, ако дойде тук", споделя Антонис.

Австралиецът заяви, че не е много сигурен какво ще е бъдещето на българския му съотборник. "Нищо не съм чул, но той е страхотно момче. Високата му класа и качествата му ще изпъкнат в Австралия, или почти навсякъде, където играе, независимо дали в Европа или извън нея", споделя халфът на ПАОК, цитиран от "SNS".

"За мен е удоволствие да тренирам с велик играч като него и когато пристигна в ПАОК, бях на седмото небе. Лудост е да бъдеш в неговата компания ден след ден", казва играчът.

Антонис се усмихва, когато говори за омайващите движения, които Бербатов прави по време на тренировките.

"Трябва да видиш, за да повярваш в нещата, които прави. Напомня ми на Дел Пиеро, когато тренирах с него по време на престоя ми в Сидни. Те могат да правят неща, които другите не могат. Учудвам се от умните му действия и как ги пренася от тренировка в мача", откровен е Антонис.

"Берба е наистина много открит и лесен за общуване, държи се страхотно с младите играчи като мен. Във всеки отбор има играчи с различни характери, някои са шегаджии, но Бербатов е много тих", казва австралиецът.

Както е известно, тези дни се появи информация, че бившият нападател на Манчестър Юнайтед може да заиграе в Мелбърн Сити или в корейския Поханг Стийлърс. Бербатов има едногодишен договор с ПАОК, за които е вкарал 4 гола в 14 мача.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички