Добра вечер за Костадинов и Русев: Единият с 2 асистенции, другият с победен дебют


Добра вечер за Костадинов и Русев: Единият с 2 асистенции, другият с победен дебют
Снимка: Оф. сайт на Арсенал (Тула)

790 0

Българският полузащитник Георги Костадинов се завърна след изтърпяно наказание от един мач и веднага показа колко е важен за клуба си АПОЕЛ (Никозия). В среща от 21-ия кръг на кипърското първенство АПОЕЛ разгроми с 4:0 Неа Саламина като гост в Ларнака, а халфът се отличи с две асистенции, както и с 80 % пресечени пасове на противника.

С тази победа кипърският клуб събра 48 точки и води с 6 пред втория АЕК (Ларнака), който се наложи с 3:1 над Кармиотиса (Пано Полемидия). Преднината им може да бъде скъсена от Анортозис и шампионите от Арис (Лимасол), които играят през уикенда съответно срещу Докса (Катокопия) и Етникос (Ахна).

И двамата участваха в убедителни победи

Българският национал Георги Русев пък дебютира с победа за новия си клуб - швейцарския Сион. В среща от 19-ия кръг на второто ниво в страната, наречено Чалъндж Лига, "червените" размазаха с 4:1 Вил като гост и събират 40 точки, които ги нареждат на върха. Утре вторият Тун гостува на Белинзона и може да изравни точките.

Русев започна мача от пейката и се появи на терена в 73-ата минута на мястото на автора на втория гол Лиъм Чипърфилд. Към влизането на терена на българското крило тимът му вече беше решил победата, след като поведе с 4:0. Друг национал - Илия Груев, пък впечатли треньора си в Лийдс. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички