Динамо Букурещ ще задържи българин, преминал през ЦСКА и Лудогорец


Динамо Букурещ ще задържи българин, преминал през ЦСКА и Лудогорец
Снимка: GettyImages

1123 0

В Румъния клубният футбол претърпява катаклизми, а това го потвърждава съдбата на част от грандовете. Първо преди години Стяуа се раздвои, като единият тим се прекръсти на "ФКСБ" и продължи съществуването си в елита на страната, а "СКА Стяуа Букурещ", който е припознаван от по-голяма част от привържениците, избра да започне на чисто от най-долните нива на местния футбол.

Градският съперник Динамо пък също е изпаднал в дупка, след като изпадна от румънския елит за първи път в историята си. Именно той обаче привлече българин в редиците си, с който ще се опита бързо да се върне в първото ниво. Според известното местно издание GSP.RO "червените кучета" са активирали клаузата на Антони Иванов.

26-годишният атакуващ полузащитник, до момента, играеше под наем от Университатя Крайова, но вече става собственост на клуба срещу 50 хиляди евро. Иванов играе в Румъния от 2018-а година. Преди това е носил екипите на Газ Метан Медияш и Волунтари. През миналия сезон изигра 12 мача и вкара 1 гол с екипа на столичния Динамо.

"Той също иска да остане. Това не би било проблем, само трябва да запази актуалните параметри по договора си. Казаха му да има търпение още няколко дни и да тренира с тима", съобщава източникът на изданието по адрес на Иванов. 

Вижте кой българин ще заиграе в Стяуа от новия сезон!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички