Защо ще се стигне до раздяла между Пламен Илиев и Динамо Букурещ?


Защо ще се стигне до раздяла между Пламен Илиев и Динамо Букурещ?
Снимка: Vladimir Stoyanov / LAP.bg

3478 0

Бившият вратар на Левски и Лудогорец - Пламен Илиев, най-вероятно ще напусне румънския Динамо Букурещ по време на зимния трансферен прозорец, а причината за това е конфликт със старши треньора Мирча Редник, пише "Prosport".

В предпоследния си мач за 2021 година столичани загубиха с 1:2 гостуването си на Миовени, а българинът бе титуляр и получи жълт картон. След срещата наставникът обвини Илиев за загубата, въпреки че в предишния кръг 30-годишният вратар бе станал "Футболист на 19-ия кръг" заради ключовите си спасявания по време на домакинството срещу Киндия (1:0).

Според изданието има конкретна причина мениджърът на Динамо да има по-особено отношение към национала на България. По време на престоя си в Астра (2016 - 2019) стражът на "лъвовете" бе избрал за свой агент дъщерята на Мирча Редник, но партньорството им не приключи по най-добрия начин, тъй като Илиев се завърна в Лудогорец без тя да посредничи при сделката.

В подкрепа на тезата си "Prosport" добавя, че през сезона е имало и други играчи на Динамо Букурещ, които не са блестели с изявите си, но те не са били публично критикувани от старши треньора. В момента "червените" са на предпоследното 15-о място в румънската Лига 1 и имат само 12 точки след 20 изиграни срещи.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички