Ръководството на Динамо Букурещ няма да пуска Пламен Илиев


Ръководството на Динамо Букурещ няма да пуска Пламен Илиев
Снимка: Оф. сайт на Лудогорец

1343 0

Ръководството на Динамо Букурещ не възнамерява да пусне българския вратар Пламен Илиев със свободен трансфер. Стражът пожела да си тръгне от "Щефан цел Маре" още през зимния трансферен прозорец, но желанието му да разтрогне контракта си с клуба няма да бъде удовлетворено, без да има компенсация.

"Илиев не може да се тръгне като свободен агент, той има определена цена и е играч, в който сме инвестирали. Динамо не може да го освободи без пари. Вече му го съобщих. Ако дойде конкретна оферта, ще го пуснем", каза изпълнителният директор Юлиу Мурешан.

През есента Илиев беше изваден от състава от тогавашния старши треньор на тима, след като беше обвинен в слабо представяне на вратата. След треньорската рокада Илиев беше реабилитиран, но българинът заяви, че не се чувства комфортно в тима.

През есенния полусезон Илиев записа 10 срещи с екипа на румънците. След 21 изиграни кръга Динамо Букурещ се представя катастрофално, като е на предпоследното 15-то място и има актив от 12 точки. 30-годишният страж се присъедини към тима през септември.

Причините за нежеланието на Пламен Илиев да остане в Динамо Букурещ вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички