Димитър Димитров-Херо вече не е треньор на Иртиш?


Димитър Димитров-Херо вече не е треньор на Иртиш?
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

2070 0

Българският треньор Димитър Димитров-Херо се е разделил с досегашния си клуб Иртиш (Павлодар), информира вестник "Труд". Специалистът не е водил вчерашния мач на Иртиш срещу Жетису, тъй като преди него е подал молба за разтрогване на договора си.

Преди напускането на Димитров Иртиш записа трето поредно поражение в първенството и общо през сезон 2019 имаше пет загуби и едва 2 победи. Тимът на българина се намира на десето място в класирането с 6-те си точки, спечелени в 7 кръга.

Димитров пое казахстанския клуб през юни 2015 година и изведе тима до място в топ 6. Клубът удължи договора му за още 2 сезона, а в следващата кампания Иртиш спечели бронзовите медали в Казахстан. След като обаче не получи предложение за нов договор, Димитров напусна и през август 2017 година пое Лудогорец.

Според слуховете Херо тогава е "откупил" контракта си, за да започне в Първа лига от началото на сезона. През юли 2018 г. специалистът се върна в Иртиш и успя да спаси тима от изпадане от Премиер лигата. Бургазлията може да се озове в Левски, който уволни треньора си преди няколко дни. Подробности вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички