В Казахстан: Херо напусна Иртиш


В Казахстан: Херо напусна Иртиш
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

2999 0

След Станимир Стоилов, втори български треньор е напуснал своята месторабота в Казахстан, съобщава KazFootball.kz. Става дума за Димитър Димитров-Херо, който е "напуснал поста си в Иртиш "заради незадоволителни резултати, уточнява изданието.

Иртиш записа трето поредно поражение в първенството и общо през сезон 2019 има пет загуби и едва 2 победи. Тимът на българина се намира на десето място в класирането с 6-те си точки в 7 кръга.

Димитров пое казахстанския клуб през юни 2015 година и изведе тима до място в топ 6. Клубът удължи договора му за още 2 сезона, а в следващата кампания Иртиш спечели бронзовите медали в Казахстан. След като обаче не получи предложение за нов договор, Димитров напусна и през август 2017 година пое Лудогорец.

Според слуховете Херо тогава е "откупил" контракта си, за да започне в Първа лига от началото на сезона. През юли 2018 г. специалистът се върна в Иртиш и успя да спаси тима от изпадане от Премиер лигата. Същевременно Левски остана без треньор. Подробности вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички