Босът на Спартак (М): Ивелин Попов е великолепен


Босът на Спартак (М): Ивелин Попов е великолепен

1143 0

"Вие, журналистите, трябва да определите дали това ще бъде голът на годината. Като цяло обаче Ивелин Попов е великолепен футболист". Това бе краткият коментар на собственика на Спартак Леонид Федун за гола на българина при 2:2 с шампиона на Русия Зенит в среща от 10-ия кръг в Премиер лигата.

Зрелищното попадение на българския национал за 2:1 предизвика много комплименти и възхищението на няколко бивши играчи на Спартак.

"Това бе много красив гол. Попов бързо обработи топката и стреля великолепно. Разбира се, вратарят се представи зле в тази ситуация. Грешно бе излязъл много напред. Дали Попов е имал късмет? Той нямаше много време и действа спрямо ситуацията. не смятам, че специално е искал да прехвърли вратаря и е видял, че той е напред. Имаше време само да прехвърли топката през съперника и да бие. При всеки такъв гол има доза късмет и грешка. Може ли той да претендира за най-красив през годината? Защо не? Със сигурност това е един от най-хубавите голове в първенството", коментира бившият нападател на Спартак Максим Бузникин.

"Да преодолееш така противник и да вкараш с левия крак, е шедьовър. не съм уверен, че Попов видя, че Лодигин е излязъл напред, но това в никакъв случай не намалява майсторството в извършеното от българина", каза друг бивш кадър на московчани Валерий Кечинов.

Според Александър Бубнов пък треньорът Димитрий Аленичев трябва да гради играта на отбора около българина. Бившият играч на столичани е категоричен, че Попов и Роман Широков дублират ролите си на терена и не трябва да играят заедно.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички