Божинов: България не може да се справи с коронавируса, ако избухне


Божинов: България не може да се справи с коронавируса, ако избухне
Снимка: БГНЕС

15610 0

Българският футболист на Пескара Валери Божинов разкри как се справя със ситуацията на силна пандемия от коронавирус в Италия. Нападателят призна, че живее при своя агент, след като хотелът, в който е бил отседнал, е затворил.

"Аз съм в дома на моя агент Карло Ди Ренцо. Благодаря му за гостоприемството. Хотелът, в който бях отседнал затвори, но ми казаха, че мога и да остана, ако реша. Все пак, прецених, че е по-добре да се тръгна, за да не изложа на риск хората, които работят там. Моят агент настоя да отида при него. Карло и неговата съпруга имат големи сърца и ще съм им благодарен завинаги", сподели Божинов за ilcentro.it.

"Моите деца са в България и те се притесняват за мен, както и аз за тях. Тук ситуацията е сериозна, в София коронавирусът не е избухнал много. Надявам се, това да не стане, защото в България няма достатъчно болнични заведения, които да се справят с проблема коронавирус. Моят договор изтича на 30 юни, но няма проблем да продължа и след него. Физически се чувствам добре", каза още бившият футболист на Левски и Ботев (Враца). Междувременно, бос на клуб от Серия А определи коронавируса като "чума". Вижте какво още каза той в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички