Бербо: Като ям червен сос, мисля за Арсенал - и тях ги ядях


Бербо: Като ям червен сос, мисля за Арсенал - и тях ги ядях

1479 0

Българският нападател Димитър Бербатов разкри, че по времето, когато е играел за Тотнъм, една от любимите му "жертви" са били Арсенал. Вчера "топчиите" победиха "шпорите" в мач от12-ия кръг на Висшата лига и Бербатов говори за сблъсъка.

"Обичах да бележа срещу Арсенал. Обичах да тормозя защитата им. Когато ям червен сос, това ми напомня за Арсенал, защото те са червени и аз ги ядях", коментира бившата звезда на Тотнъм, цитиран от givemesport.

Той призна, че особено специален за него е полуфиналът за Карлинг Къп, в който "Спърс" се наложиха с 5:1 над "артилеристите". Въпреки че не вкара гол тогава, Бербатов си спомня всички голове, с които е огорчил тима на Арсен Венгер.

"Спомням си, че ги бихме с 5:1 в полуфиналите. Бях толкова тъжен след мача, тъй като не бях вкарал, но си спомням, че няколко пъти съм ги наказвал", споделя българинът.

Той е уверен, че настоящата звезда на Тотнъм в нападение - Хари Кейн, няма да поеме по неговите стъпки и да напусне "Уайт Харт Лейн", за да търси развитие в по-класен клуб. Кейн имаше шест гола в последните 5 дербита срещу Арсенал.

"Сигурен съм, че след няколко години Спърс ще бъдат отборът, в който ще искате да отидете и да останете, от който няма да искате да си тръгнете, заради по-добро място. Кейн е капитан, той е г-н Спърс. Сигурен съм, че ако той види как Спърс израства, печели и е тимът, в който повече играчи искат да отидат, той ще остане", завършва нападателят на Керала Бластърс.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички