Балъков: Ситуацията в "Левски" е като тази в Звезда


Балъков: Ситуацията в "Левски" е като тази в Звезда

908 0

Бившият треньор на Черноморец и Литекс Красимир Балъков направи интересно сравнение между "Левски" и Цървена звезда. Според него ходът на двата отбора да заложат на млади играчи се е отразил положително и ги е извел до върха на класирането.

"Ситуацията в "Левски" е същата като в Звезда. През миналата година и двата отбора бяха слаби, но сега започнаха да залагат на млади играчи и са лидери в първенствата си", обясни Балъков пред hotsport.rs, пише "Тема спорт".

Той коментира и представянето на Божинов в Партизан. "Божинов е играл в над 15 отбора. Знам го от малък, тъй като сме от един край. Добър човек е, но той просто е част от новото поколение. Ценностите им са различни, няма да се промени", заяви Балъков.

Той коментира и евентуална оферта за работа в сръбски клуб, на което отвърна.

"Тук съм, за да купя врати и прозорци за новата си къща. Когато я завърша, може и да приема. Шегата настрана - познавам манталитета на играчите на Балканите и няма да е проблем. Условието ми е да ми плащат редовно. Това е условие навсякъде по света, но тук не. Имал съм отбори, в които не получавах заплата по 2-3 месеца", заяви Балъков.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички