Четирима българи се борят за креслото на Петев


Четирима българи се борят за креслото на Петев
Снимка: БГНЕС

1622 0

Ръководството на Българския футболен съюз вече все по-усилено работи по намирането на нов селекционер за националния отбор. Двубоят с Азербайджан днес се очаква да е последен за сегашния треньор на трикольорите Ивайло Петев. Специалистът има договор с БФС за още две години, но по всичко личи, че няма да го изпълни, след като не изпълни поставената цел - класиране на бараж.

Шефовете на централата вече са обсъдили четири имена за нов селекционер. Сред спряганите са Георги Дерменджиев, Петър Хубчев, Красимир Балъков и Илиан Илиев, пише "Тема Спорт". От тях само Хубчев има отбор в момента - Берое. Опция номер едно е бившият треньор на Лудогорец.

Очаква се до края на месеца Петев да даде своя отчет за края на квалификациите пред членовете на Изпълкома, който би трябвало да се събере в началото на ноември.

Все пак съществува малка вероятност Петев да остане начело. Твърдо против него обаче са няколко от членовете на Изпълкома - Кирил Домусчиев, Врнцеслав Стефанов и Йордан Лечков. Не е изключено централата да прибегне и до чужденец.

Дотук Ивайло Петев води България в 7 мача, в които записа само една победа - 1:0 над Малта като гост, две равенства и 4 загуби.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички