Валери Божинов избра следващия си отбор


Валери Божинов избра следващия си отбор
Снимка: БГНЕС

3157 0

Валери Божинов е минал медицински прегледи в тима на Пескара. Нападателят, който ще навърши 34 години след два дни е в Италия от вчера, където бе замесен в трансферна сага.

Първоначално Божинов трябваше да премине в отбора от Серия Ц1 Катания, но впоследствие бившият национал промени решението си и реши да подпише с Пескара, който играе едно ниво по-нагоре в италианския футбол. Очаква се до края на деня Валери Божинов да подпише договор с новия си тим, който ще бъде до края на сезона, като ще има опция за удължаването му. Информацията идва от известният италиански спортен журналист Джанлука ди Марцио.

Пескара ще бъде 8-мият клуб на Валери Божинов в Италия, като до момента той е играл в Лече, Фиорентина, Ювентус, Парма, Верона, Виченца и Тернана. Воденият от Никола Легроталие тим в момента се намира на 10-тото място в Серия Б. А ето какво каза новият нападател на Пескара по адрес на треньора на Левски Петър Хубчев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички