Божинов призна, че е пред трансфер в претендент за топ 6 у нас, разкри и кой е отборът


Божинов призна, че е пред трансфер в претендент за топ 6 у нас, разкри и кой е отборът
Снимка: БГНЕС

3347 0

Опитният български нападател Валери Божинов е близо до трансфер в клуб у нас, който е претендент за топ 6. Става въпрос за Ботев (Пловдив), а за това призна самият той. В България той е носил екипите на Левски и Ботев (Враца) до този момент.

"Ботев е интересен проект. Това е голям клуб и има армия от фенове зад гърба си. Ако се получи, ще съм щастлив да бъда част от този отбор. Футболистите са добри, допадат ми. Има млади и перспективни момчета, които един ден ще бъдат лицето на българския футбол. В отбора е един истински магьосник - Тодор Неделев, както и моят приятел Иван Бандаловски" - започна Божинов пред "Канал 3".

"Не мога да кажа дали ще стане или няма да стане. Няма да продължа с отбора на Септември. Тук съм, за да тренирам. Обичам футбола и съм тук, за да поддържам форма. Много други биха си останали в София, за да се забавляват и да си почиват" - завърши 33-годишният нападател.

Ботев (Пловдив) е 8-и във временното класиране у нас, но е само на 2 точки от 5-ия Славия. Целта пред "жълто-черните" засега е да влезе в първата шестица, както и добро представяне в тунира за Купата на България.

А защо Божинов нарече наставника на Левски - Петър Хубчев, страхливец - вижте в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички