В Казахстан критикуват Стойчо, след като привлече българин: Ще ни изложи в Европа!


В Казахстан критикуват Стойчо, след като привлече българин: Ще ни изложи в Европа!
Снимка: БГНЕС

3309 0

На неочаквана критика бе подложен българският футболен треньор Стойчо Младенов в Казахстан. Причината за това станаха зимните трансфери на неговия клуб Кайсар (Кизилорда), който българинът изведе до успех в Купата на Казахстан. Този трофей дава право на Кайсар да участва в Лига Европа, но според sports.kz тимът ще стане за смях в турнира.

В края на миналата година Кайсар привлече българския нападател Александър Колев и бившия капитан на Атирау Ризван Аблитаров. Според изданието, вторият е "добър играч, но нищо повече", а за юношата на Левски пишат: "С двата си гола в 2 сезона този нападател може да попадне в клуба само с дърпане".

"Кайсар продължава своята ужасяваща работа на трансферния пазар, основана предимно на количество, а не на качество. Нормално обяснение на действията на ръководството просто няма. По какъв наичн те, като цяло, възнамеряват да не опозорят страната ни в евротурнирите засега не е ясно", пише sports.kz.

Трябва да се отбележи, че Колев е първият български играч, който Младенов привлича в Кайсар. Помощници на бившия треньор на ЦСКА в Кизилорда са Анатоли Нанков и Тодор Янчев. Трябва да се спомене и че българинът бе избран за треньор на годината не само у нас, но и в Казахстан. А кога Младенов каза, че ще се върне в ЦСКА вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички