Стойчо Младенов: Ще се завърна в ЦСКА, когато...


Стойчо Младенов: Ще се завърна в ЦСКА, когато...
Снимка: БГНЕС

3993 0

Стойчо Младенов - противоречива личност - обичан от много от привържениците на ЦСКА, но и недолюбван от някои. Напоследък обаче сякаш "армейците" желаят той да се завърне начело на тима. Скоро стана ясно, че Екзекутора на Ливърпул ще подпише нов договор с клубния си Кайсара за една година, но въпреки това, той разкри кога би се върнал начело на "червените".

"Да си цесекар е неизлечима болест. Който е минал през ЦСКА, остава белязан за цял живот. За да бъда поканен в ЦСКА, трябва да има единомислие между двете страни. Когато това се случи, надявам се да се завърна" - заяви Младенов, който бе гост на "He is the best", организирано от "dir.bg".

Стойчо Младенов допълни още, че най-голямото му удоволствие е да печели трофеи с "армейците", което е несравнимо с успехите на други места и в други държави. Междувременно, ЦСКА изчисти най-големия си дълг - цели 5 млн. лева постъпиха в НАП. Вижте повече подробности - в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички