Стойчо Младенов: Ще се завърна в ЦСКА, когато...

Стойчо Младенов - противоречива личност - обичан от много от привържениците на ЦСКА, но и недолюбван от някои. Напоследък обаче сякаш "армейците" желаят той да се завърне начело на тима. Скоро стана ясно, че Екзекутора на Ливърпул ще подпише нов договор с клубния си Кайсара за една година, но въпреки това, той разкри кога би се върнал начело на "червените".

"Да си цесекар е неизлечима болест. Който е минал през ЦСКА, остава белязан за цял живот. За да бъда поканен в ЦСКА, трябва да има единомислие между двете страни. Когато това се случи, надявам се да се завърна" - заяви Младенов, който бе гост на "He is the best", организирано от "dir.bg".

Джарета посочи единствения проблем в играта на ЦСКА

Спортният директор на ЦСКА Кристиано Джарета посочи кой е според него единственият проблем в клуба към момента. Той анализира представянето на "ч...

Стойчо Младенов допълни още, че най-голямото му удоволствие е да печели трофеи с "армейците", което е несравнимо с успехите на други места и в други държави. Междувременно, ЦСКА изчисти най-големия си дълг - цели 5 млн. лева постъпиха в НАП. Вижте повече подробности - в този материал на SportLive.

Още по темата

Please select answer!