Стойчо Младенов поиска две от големите звезди в Първа лига


Стойчо Младенов поиска две от големите звезди в Първа лига
Снимка: БГНЕС

1933 0

Изключително любопитни новини долетяха от Казахстан. Две от големите звезди Първа професионална лига - Кирил Десподов и Тодор Неделев може да се озоват в един отбор. Или поне такава е целта на Стойчо Малденов, който е треньор на Кайсар.

Според  Vesti.kz той проявява огромен интерес към дуото и е готов да го привлече в редиците си още тази зима, за да се подсили подобаващо за новия сезон.Подобна сделка обаче би била доста трудна за осъществяване, тъй като и двамата искат да направят трансфер в силно първенство, а и има доста кандидати за подписа им.

Тимът на родния специалист завърши в подножието на евротурнирите, но през следващата кампания ще се цели много по-високо, като за целта има драстично увеличение на бюджета и ще се търсят качествени футболисти. Само преди няколко дни стана ясни, че ръководството на Ботев Пловдив е получило оферта за своя полузащитник Тодор Неделев. Голямата звезда на пловдивчани е желана от китайския Шъдзяджуан, който към настоящия момент се състезава във второто ниво на китайския футбол, но не е ясно дали пловдивчани се приемат офертата.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички