Вече официално: Тодор Неделев получи оферта от Китай


Вече официално: Тодор Неделев получи оферта от Китай
Снимка: Официален сайт на Ботев Пловдив

1685 0

Ръководството на Ботев Пловдив е получило оферта за своя полузащитник Тодор Неделев, съобщава китайското издание "SinaSports". Голямата звезда на пловдивчани е желана от китайския Шъдзяджуан, който към настоящия момент се състезава във второто ниво на китайския футбол.

Все още няма яснота около финансовите параметри на офертата, като преговорите могат да започнат най-рано през януари, когато отваря зимният трансферен прозорец. Отборът на Шъдзяджуан и преди е работил с български футболисти, като там са играли Георги Илиев, който към настоящата дата е капитан на Черно Море, както и Емил Гъргоров, който е бивш играч на ЦСКА и Лудогорец.

Освен това, треньор на китайския отбор е българинът Ясен Петров. Припомняме, че още вчера се появиха информации за потенциалния трансфер на Неделев в Китай, като повече подробности може да откриете в този материал.

Междувременно легендата на българския футбол Димитър Пенев изуми с нова култова реплика, като се причисли към "журналистите и феновете". Какво сподели Пената, може да откриете тук.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички