Разкриха китайския кандидат за Попето, както и холандски клуб

В Русия разкриха още два от клубовете, които се опитват да привлекат атакуващия халф Ивелин Попов, който е свободен агент. Става дума за китайския Шънджън, който е втори във втора дивизия на многолюдната страна и холандския Витес, който е пети в Ередивизие, пише "БИЗНЕС Online".

Първият клуб има големи мераци да привлече българина, който се раздели с руския Спартак (Москва). Той му предлага годишна заплата от 2,5 милиона евро, с милион повече от възнаграждението в руския шампион. Интересът на Витес, където треньор е руснакът Леонид Слуцкий, е само на ниво "запитване".

Ивелин Попов пред трансфер, руснаци и турски гранд наддават за него

След като стана ясно, че Ивелин Попов и Спартак Москва ще поемат в различни посоки интересът към капитана на българския национален отбор е повече...

ИВЕЛИН ПОПОВ ВЛИЗА В ТОП 10 ПО НАЙ-МНОГО ИЗИГРАНИ МАЧОВЕ ЗА БЪЛГАРИЯ

"Наистина имам такава грандиозна оферта от Китай, но не седи на дневен ред да ходя в Азия, особено във втора лига", бе коментарът на самия Попов преди броени дни.

Трикратният носител на наградата "Футболист на годината" в България има предложения и от турски клуб, както и от тим от ОАЕ. Предложението, което е по-скоро вероятно да приеме Попов е от клуб от българската Първа лига. Подробности четете в този материал

Още по темата

Please select answer!