Сензация! Лудогорец връща Ивелин Попов в Първа лига!


Сензация! Лудогорец връща Ивелин Попов в Първа лига!
Снимка: http://spartak.com/

3836 0

Лидерът в Първа лига Лудогорец готви още един сензационен трансфер, стана ясно днес. Според Бизнес Online атакуващият халф Ивелин Попов, който стана свободен агент след раздялата си със Спартак (Москва), е получил предложение от разградчани и смята да го приеме. Съобщава се и за скорошна среща между играча и ръководството на родния клуб.

31-годишният Попов е отказал на руския Рубин (Казан), тъй като не са могли да се договорят за финансовите условия по евентуален контракт. Рубин е предлагал на българина контракт до края на настоящия сезон със заплата 10-20 000 евро.

ИВЕЛИН ПОПОВ ВЛИЗА В ТОП 10 ПО НАЙ-МНОГО ИЗИГРАНИ МАЧОВЕ ЗА БЪЛГАРИЯ

Руското издание съобщава, че другите кандидати за трикратния Футболист на годината" в България - Динамо (Москва) и Ростов, са му предлагали до 800 000 евро на година. Ивелин Попов има предложения и от Турция, Китай, ОАЕ и Холандия. Вероятно обаче офертата на Лудогорец е била най-съблазнителна.

Дотук през зимния трансферен прозорец българският шампион договори румънеца Адриан Попа, българския вратар Пламен Илиев, играча на Ботев (Пд) Серкан Юсеин.

Ивелин Попов е най-скъпият български футболист. Вижте топ 10 от август 2018 година в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички