Проблем: Името на Чорбаджийски заплете езиците на всички в Стяуа


Проблем: Името на Чорбаджийски заплете езиците на всички в Стяуа
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

2528 0

Всички в Стяуа са изпълнени с очаквания към новото си попълнение Божидар Чорбаджийски, но в клуба имат един-единствен проблем с него. Това е неговата фамилия, която малцина успяват да произнесат без затруднения.

Капитанът на Стяуа Михай Пинтилии пръв сигнализира за "проблема" по време на пресконференцията преди мача с Гимараеш в плейофите на Лига Европа. "Дори не знам как да произнеса името му. На Кателин (пресаташето, б.р.) също му беше трудно да нашише името ѝ в групата и след това да го каже отново", заяви Пинтилии през смях.

Междувременно стана ясно, че бившият капитан на ЦСКА ще дебютира за румънския гранд в неделя в мача срещу Газ Метан. В Стяуа са спокойни и от факта, че треньорът Едуард Йорданеску познава защитника от съвместния им престой на "Българска армия".

"Много съм щастлив, че съм тук и се надявам да помогна на отбора. Ще дам всичко от себе си на нтренировките и мачовете", заяви Чорбаджийски, цитиран от digisport.ro. А защо Диего Фабрини избяга от ЦСКА вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички