Фабрини проговори защо си е тръгнал от ЦСКА


Фабрини проговори защо си е тръгнал от ЦСКА
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

15782 0

Бившият вече халф на ЦСКА Диего Фабрини опита да обясни защо толкова бързо избяга от българския клуб. Италианецът разтрогна с "червените" няма и 3 месеца след като подписа и се очаква да продължи кариерата си в румънския Динамо (Букурещ).

"Това беше добро преживяване, с важен отбор. Разбирах се добре със съотборниците си, нямах проблеми. Така да се каже, личен проблем беше причината да се върна в Румъния. Аз като индивид мисля за комфорта. И за моя, и за този на семейството ми. Нямах проблеми с адаптацията, просто не бях щастлив на 100 процента", заяви футболистът пред Telekom Sport.

"Динамо беше клубът, който най-много ми харесваше, защото това е един от най-големите и важни клубове в Румъния. Напуснах ЦСКА и исках да стигна до друг важен клуб. Така че, това бе най-доброто решение за мен и семейството ми. Разбира се, клубът е в трудна ситуация, но, мисля, че е време за щастие. Трябва само да спечелим няколко мача и ситуацията ще се оправи", допълни Фабрини.

Халфът изигра с червената фланелка едва 11 мача - 6 в Лига Европа и 5 за първенството. А кой от новите в ЦСКА си доведе личен треньор в София вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички