Бербатов: Юнайтед не трябва да купува нови нападатели

Бившата звезда на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов изрази мнение, че клубът не трябва да купува нови нападатели през лятото, тъй като може да постигне големи успехи и с тези, с които вече разполага. Нападателят похвали специално бившия си съотборник в Монако Антони Марсиал.

"Не съм треньор, така че не е моя работа да го казвам. Но мисля, че нападателите са достатъчно добри. Харесвам ги, особено Антони Марсиал, защото играх с него в Монако. Знам колко е добър", заяви Бербатов в отговор на въпроса дали смята, че грандът от Манчестър трябва да привлече нови нападатели за следващия нов сезон.

Фенове на тима пожелаха Бербатов за мениджър на Юнайтед

Наскоро бившата звезда на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов прояви самочувствие, заявявайки, че се смята за подходящ да заеме поста "спортен дир...

"Мисля, че той (Марсиал, бел.ред.) може да бъде още по-добър с правилните тренировки, отношение и напътстване от мениджъра Оле Солскяер. Защото той беше нападател, един от най-добрите в света, така че Антони може лесно да отиде при него и да поиска съвети. Например, как да вкарва, как да се движи. За да бъда честен, не мисля, че клубът се нуждае от някой нов в атака", допълни Бербатов, цитиран от Xinhuanet. Вижте в този материал какъв съвет даде Бербатов на оказалият се ненужен в Реал Мадрид Гарет Бейл.

Още по темата

Please select answer!