Бербатов: По-добре Почетино да остане в Тотнъм, а Солскяер - в Юнайтед


Бербатов: По-добре Почетино да остане в Тотнъм, а Солскяер - в Юнайтед
Снимка: Instagram

2073 0

Бившата звезда на Манчестър Юнайтед и Тотнъм Димитър Бербатов е убеден, че Маурисио Почетино няма да получи предложение от "червените дяволи", ако Оле Гунар Солскяер продължава да се справя толкова добре с работата си.

Норвежецът спечели стартовите си шест мача начело на Юнайтед, като в последния от тях надигра именно Тотнъм на Почетино с 1:0. Според Бербатов досега Солскяер прави достатъчно, за да получи тази работа за постоянно и затова Почетино няма да дочака предложение от "Олд Трафорд".

БЕРБАТОВ: ХОРАТА КАЗВАТ, ЧЕ МОГА ДА СТАНА ДОБЪР МЕНИДЖЪР

"Ако Солскяер продължава в същия дух, не мисля, че те ще предложат поста на Почетино. Ако все пак това се случи, ще прилича на ситуация с футболисти. Знаете, когато към теб се обръща голям клуб... Лично аз бих предпочел Маурисио да остане в Тотнъм, а Солскяер да продължи да тренира Юнайтед. Досега Солскяер прави достатъчно, за да получи работата. Сезонът все пак е дълъг и трябва да се изчака. Аз не съм треньор и не мога да си позволя да обсъждам други наставници, но изпитах удоволствие от това, което видях в тези шест мача. Наслаждавам се на това, което гледам на терена и мисля, че вие сами ще видите какво се е променило", заяви Бербатов, цитиран от talkSPORT.

Бербатов наскоро си позволи да даде съвет на клуба относно Солскяер. Вижте какъв бе той в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички