Бербатов: Манчестър Юнайтед може да огорчи Ливърпул, но само ако...


Бербатов: Манчестър Юнайтед може да огорчи Ливърпул, но само ако...
Снимка: Instagram

5684 0

Бившата звезда на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов вярва във възможностите на настоящия тим да изненада Ливърпул в предстоящото дерби между двата тима утре. Българинът назова условията, при които "червените дяволи" ще могат да се надяват на успех срещу лидера във Висшата лига и основен кандидат за шампион в края на сезона. Както е известно, Манчестър Юнайтед е единственият тим от началото на сезона, взел точки от мърсисайдци в шампионата.

"Ливърпул са толкова напред по отношение на точките и начина, по който играят футбол. Те са също толкова силни психически, ако мачовете не вървят както трябва или не играят по начина, по който искат, те все пак постигат резултати. Разбира се, Ливърпул е фаворит в неделя, но Юнайтед може да опровергае коефициентите", коментира Бербатов пред "Бетфеър".

"Това е голям мач, дерби, и, както показаха Юнайтед, преди възхода си, никой не очакваше, че ще победят Сити на "Етихад". Ако Юнайтед успеят да използват скоростта си, да използват това темпо, което имат в предни позиции, останат компактни и не оставят пространства на Ливърпул, ще са наред", допълни българската звезда. А какъв гаф допусна Бербатов относно Ливърпул вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички