Шефът на Бербо тръгва на война с хулиганите от мача с Дортмунд


Шефът на Бербо тръгва на война с хулиганите от мача с Дортмунд

1120 0

Босът на Димитър Бербатов в ПАОК Иван Савидис обяви война на хулиганите от мача с Борусия Дортмунд (1:1) за Лига Европа. Както е известно ултраси на гръцкия тим апалиха факли, хвърляха бомби и влязоха в схватка с полицията през втората част на двубоя. Това почти сигурно ще донесе наказание на "черно-белите" от УЕФА. 

Савидис е останал изключително огорчен от поведението на въпросните фенове и с официално обръщение в официалния сайт на клуба обяви, че направи всичко възможно виновните да не стъпват повече на стадиона.

"След още една голяма европейска нощ за ПАОК, ми се искаше да изразя своята благодарност към нашите фенове, които подкрепиха образцово отбора. За съжаление някой самозвани привърженици не ми дават тази възможност", обяви със съжаление босът.

"Това, което се случи е против моите виждания. Те се изправят срещу по-голямата част от феновете и към семейството на ПАОК, към което твърдят, че принадлежат. Това е краят за тях. Ние разполагаме със средства за отстраняването им и да получават съответното наказание. Смятам, че тона са наши врагове, които действат с цел провокация срещу клуба. целят. На мача с Олимпиакос ще видите друго лице на публиката. Това е обещанието ми към истинските фенове ,които ще бъдат горди, но и в безопасност в "Тумба", обеща Савидис.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички