Бербатов: Дортмунд ни вкара случаен гол, можехме да спечелим


Бербатов: Дортмунд ни вкара случаен гол, можехме да спечелим

1112 0

Нападателят Димитър Бербатов снощи започна като титуляр срещата срещу Борусия (Дортмунд), в която ПАОК имаше сериозни шансове да спечели, но все пак двата тима завършиха при 1:1.

Новият ас на гръцкия гранд беше потърсен от БНТ след мача, като подчерта, че след положението в българския футбол, но не е достатъчно добре информиран, за да коментира случващото се, както и причините, поради които няма да играем на пореден голям шампионат.

"Наблюдавам и следя ситуацията, но не искам да коментирам, защото съм далеч от нещата. Мога да пожелая само успех и горе главата, нещата ще се оправят. Пожелавам успех на момчетата”, каза Бербатов в ефира на БНТ. Той коментира и равенството срещу немския гранд.

"Беше тежък мач. От известно време не бях играл от началото, но се справихме добре, както аз така и отбора. Можем да съжаляваме, защото ни вкараха случаен гол, но срещу един от водещите отбори в Германия, се справихме доста добре".

Бербатов изрази възхищението си към феновете на стадион "Тумба" и е категоричен, че вече свиква с новата реалност на гръцкото първенство.

"Атмосферата я видяхте. Привържениците винаги подкрепят отбора, амбицират ни да се жертваме, затова играхме и се борихме. С нашия млад тим една точка е добре, но имахме шансове да спечелим".

"Свиквам, цял живот се занимавам с футбол и това не е чуждо за мен. Момчетата са много готини, искат да се учат, имат качества, слушат като им се говори и определено имат потенциал".

Сега за Бербо и компания предстои дерби срещу Олимпиакос, което ще покаже до колко сериозни са амбициите на тима за шампионската титла.

"Очаквам още по-добра атмосфера срещу Олимпиакос. Досега не съм участвал в това дерби. Добре се движим в първенството, но има още много мачове до края".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички