Върджил ван Дайк: Това не е двубой между мен и Меси, а между държавите ни


Върджил ван Дайк: Това не е двубой между мен и Меси, а между държавите ни
Снимка: Getty Images

1437 0

Лидерът и капитан на Нидерландия - Върджил ван Дайк, застана пред репортери, отговаряйки на техните въпроси преди срещата на "лалетата" срещу Аржентина на четвъртфиналите на Мондиал 2022.

Бранителят потвърди, че "гаучосите" имат отличен състав, който ще затрудни неговия отбор максимално и призова съотборниците си да се готвят за тежка битка в петък вечер.

"Не става дума за нещо между Меси и мен. Двубоят е Нидерландия срещу Аржентина", повтори няколко пъти Ван Дайк на пресконференция, цитиран от Ройтерс.

"Не се тревожим, но Аржентина може да ни затрудни максимално. Те са фантастичен състав с невероятни играчи. Трябва да се справим отлично във всяка една фаза на мача." 

"Чувстваме, че трябва да играем доста по-силно. Перфекционисти сме и задължително трябва да демонстрираме нашите качества. Хубаво е, че все още сме в турнира и дори достигнахме до четвъртфиналите. Само на три срещи сме от голямата слава, това е нашият шанс. първо трябва да преодолеем Аржентина. Те имат някои от най-великите футболисти за всички времена", завърши Ван Дайк. А как "избухна" Дъмфрийс, разберете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички