Звезда на Португалия отправи важно съобщение свързано с Кристиано Роналдо


Звезда на Португалия отправи важно съобщение свързано с Кристиано Роналдо
Снимка: Getty Images

9074 0

Звездата на националния отбор на Португалия - Жоао Феликс, реагира на ситуацията около Кристиано Роналдо, като призова португалските медии да бъдат единни.

Нападателят на Атлетико Мадрид призова за единство между феновете на Португалия и медиите - на фона на слуховете около ситуацията с Роналдо. 23-годишният футболист каза, че Португалия се намира в страхотна форма в момента на Световното първенство по футбол и това не трябва да се разваля.

"Просто искам да оставя съобщение до всички португалци и медиите. Португалия е на най-големия турнир, мисля, че всички трябва да бъдем по-обединени и да не се опитваме да разваляме атмосферата, която имаме в нашия лагер", каза Феликс на пресконференция.

Припомняме, че в осминафиналите срещу Швейцария Кристиано Роналдо не започна като титуляр, а това даде начало на редица полемики, че той ще напусне лагера на "мореплавателите" в Катар, но това не се случи.

Следващото предизвикателство пред европейския шампион от 2016-а година се нарича Мароко, а двата тима ще премерят сили днес (10 декември) за място сред четирите най-добри отбора на Мондиала.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Как Роналдо е помогнал на Португалия срещу Швейцария?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички