Задава се "развод" между звездата на Бразилия Винисиус Жуниор и спортния гигант Nike


Задава се "развод" между звездата на Бразилия Винисиус Жуниор и спортния гигант Nike
Снимка: Getty Images

2730 0

Нападателят на Реал Мадрид и Бразилия - Винисиус Жуниор, се опитва да прекрати договора си с "Nike", защото чувства неправилно отношение от страна на американската компания за спортни стоки.

"Reuters" съобщава, че младокът вече се е свързал с адвокатите си и търси начин как да сложи край на контракта, който е в сила до 2028 година.

22-годишният футболист е едно от най-известните лица на компанията в своята родина, а "селесао" играят с екипи на "Nike" вече повече от две десетилетия!

Според популярната сред феновете на "белия балет" страница в Twitter - "Madrid Zone", причините за това решение на Винисисус сe крият във факта, че той се чувства дискредитиран и недооцен от спортния гигант, а от друга страна не е бил включен в реклама покрай Мондиал 2022 и затова играел със стар модел бутонки "Mercurial" в Катар. Изданието отбелязва, че този негов ход е мотивиран и от 'икономически причини'.

*По-късно днес, 5 декември, Бразилия се изправя срещу Южна Корея в мач от осминафиналите на Мондиал 2022 - ето коя българска ТВ ще го излъчи!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички