Фернандо Сантош за реакцията на Роналдо при смяната му: Изобщо не ми хареса!


Фернандо Сантош за реакцията на Роналдо при смяната му: Изобщо не ми хареса!
Снимка: Getty Images

2175 0

Селекционерът на Португалия Фернандо Сантош призна, че не е останал доволен от поведението на своята звезда Кристиано Роналдо след мача с Южна Корея. Нападателят бе заменен от Андре Силва по време на единствената загуба на "мореплавателите" досега на Световното първенство по футбол.

След мача се появиха снимки и видеа, за които се твърди, че показват недоволството на Роналдо заради смяната му. Обсъжда се дори дали той е казал "Млъкни!" на треньора си, или на южнокорейски играч. Носителят на пет награди "Златната топка" настоява, че се е обърнал към футболист на съперниковия тим.

"Не знам, не съм говорил с него за това. Общувам с играчите, но такива въпроси нямат отношение към това. Това е негово решение, но той е напълно концентриран върху Световното първенство и върху това да помага на отбора. Чака ни невероятно труден мач, ние сме два много силни отбора, но мисля, че Португалия ще победи", заяви Сантош на пресконференцията преди осминафиналния мач с Швейцария.

"Смяната на Кристиано в мача срещу Корея? Когато срещата завърши, отидох на интервю, а след това на пресконференцията. Повтарям: на терена не съм чул нищо, бях много далеч и чух само, че той се кара с корееца. Видях ли снимките по-късно? Да. Хареса ли ми това? Ами изобщо не ми хареса. Но такива проблеми се решават в отбора и е време да мислим за утрешния мач, върху който сме концентрирани", завърши треньорът. А ето видео от реакцията на Роналдо след смяната му. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички