ВИДЕО: Това, което ФИФА нареди да бъде изтрито - кавгата Хакими - Инфантино


ВИДЕО: Това, което ФИФА нареди да бъде изтрито - кавгата Хакими - Инфантино
Снимка: Getty Images

1439 0

Стигнало се е до сериозен спор след края на мача за третото място на Световното първенство по футбол. Както е известно, той противопостави Хърватия и Мароко, като след среброто през 2018 година, този път "шахматистите" се окичиха с бронза.

Разочарованието за африканската страна и играчите ѝ бе сериозно въпреки повече от достойното представяне. След срещата една от големите ѝ звезди Ашраф Хакими потърси сметка от главния арбитър за спорните по негово мнение съдийски решения, а след това дори и от президента на ФИФА Джани Инфантино.

След срещата журналисти на различни медии, сред които beIN SPORTS, SVT Sport, NOS информират, че от ФИФА принудили всички на място да изтрият записите, на които се вижда как Хакими влиза в спор с Инфантино. Те се обединяват околко мнението, че младокът е бил прекомерно агресивен и не е използвал приятен тон и език. Допълват, че не одобряват това действие на ФИФА да ги накара да махнат кадрите, като един от тях изказва учудване как ФИФА очаква никой журналист да не говори по темата.

Самият Хакими бе попитан за случая след сблъсъка. "Нищо не се случи. Бях ядосан след конфронтацията. Отидох да говоря с него (бел. ред. Инфантино). Съжалявам за думите, които отправих към негов адрес. Инфантино ми е приятел и го уважавам много, нищо не се е случило" - сподели Хакими.

Днес (18.12) пък е големият финал на Мондиал 2022. Можете да следите Аржентина - Франция от Световното първенство по футбол НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички