ВИДЕО: Ричарлисон, Тите и "танцът на гълъба", каква е историята му?


ВИДЕО: Ричарлисон, Тите и "танцът на гълъба", каква е историята му?
Снимка: GettyImages

22108 0

Бразилия се забавлява истински, не оставяйки никакъв шанс на Южна Корея в мача помежду им от 1/8 финалите на Световното първенство в Катар

"Селесао" лишиха до голяма степен мача от интрига, след като реализираха 4 безответни попадения още до 36-ата минута на двубоя. Едно от тях и най-красивото през първото полувреме бе дело на Ричарлисон.

Video edited on Kapwing

Страхотна многоходова комбинация остави нападателя на "кариоките" на стрелкова позиция, от която не сгреши. Още по-любопитен бе и моментът, в който той, съотборниците му и селекционерът на Бразилия Тите отпразнуваха гола с "танца на гълъба".

Този танц Ричарлисон започва да използва още преди отлитането си за Европа, където да продължи кариерата си. По време на престоя си във Флуминенсе през 2017 г. той вижда изпълнението от не особено известната поп група на име "Os Perseguidores".

Бразилецът решава да го копира и да го използва в случаите, които отбелязва попадение. Така той му дава гласност и става истински хид, който много негови колеги използват в последствие. 

Ето как пък Неймар показа бразилската магия и финтира двама южнокорейци, заедно със съдията

Video edited on Kapwing

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички