ВИДЕО: Неймар овладя топка от 35 метра височина пред смаяните си съотборници


ВИДЕО: Неймар овладя топка от 35 метра височина пред смаяните си съотборници
Снимка: Getty Images

3951 0

Погледите на отбора на Бразилия, както и тези на всички техни сънародници, са насочени право към Световното първенство в Катар. Тимът на "селесао" постепенно се събира, а настроението, както подобава, е страхотно.

Мнозина знаят, че на "кариоките" не е нужна допълнителна мотивация що се отнася до преследване на определена цел, още повече, когато става въпрос за такава с фланелката на родината.

Въпреки че играчите от отбора на южноамериканската страна имат страхотна химия помежду си, те правят всичко възможно връзката между тях да стане дори още по-силна. 

По време на тренировка на "селесао", суперзвездата на отбора Неймар получи голямо предизвикателство. То се състои от това състезателят на ПСЖ да овладее спусната от 35 метра височина топка.

Един от най-добрите футболисти на новото време не се посвени да приеме и го направи по най-добрия начин. Той овладя коженото кълбо пред смаяните погледи на своите съотборници, а освен това продължи да жонглира с нея. Това му отиграване предизвика бурни емоции от останалите, които му се нахвърлиха с радостни викове. 

Ето какво каза Неймар относно това дали ще играе на следващото Световно първенство

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички