Екипът на Бразилия отнася в Катар 5,5 тона багаж


Екипът на Бразилия отнася в Катар 5,5 тона багаж
Снимка: Getty Images

2275 0

Екипът на Бразилия ще отнесе в Катар за времето докато участва на Мондиал 2022 5,5 тона багаж, съобщава "Globo Esporte". Той ще включва 300 артикула, включително дрехи, лекарства, консумативи, електронно оборудване, оборудване за тренировки и други.

Този багаж ще бъде изпратен в Торино, където "селесао" ще тренира в продължение на 5 дни, а после - в Доха. Бразилците няма да си носят много храна в Катар, тъй като и хотелът в Торино, и този в страната-домакин на Световното, ще им осигурят ориз, боб, салата и останалите нужни продукти.

Кухните в двата града са получили меню, съставено от екипа на "селесао", но има и изключение, Южноамериканците ще донесат със себе си 30 кг. брашно от маниока.

Въпреки внушителния багаж, този, който бразилците отнесоха в Русия за Мондиал 2018, беше доста повече - 7 тона. Сред другите вещи, с които ще пътуват Неймар и компания, са уктразвукова апаратура, хипербарна камера, лазерен апарат за физиотерапия, масажори, 6 носилки, 92 вида лекарства, устройство за нанасяне фамилиите на играчите на фланелките и други.

Мондиал 2022 започва на 20 ноември. Бразилия е в група със Сърбия, Швейцария и Камерун. A eто каква цел си постави Неймар за Световното. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички