Ваут Вегхорст, който вгорчи живота на Аржентина, коментира случката с Лионел Меси: Поне научи името ми


Ваут Вегхорст, който вгорчи живота на Аржентина, коментира случката с Лионел Меси: Поне научи името ми
Снимка: Getty Images

2371 0

Ваут Вегхорст - човекът, който вгорчи живота на Аржентина по време на 1/4-финала на Мондиал 2022 срещу Нидерландия, говори за момента след края на мача, в който бе нападнат словесно от Лионел Меси.

В онзи сблъсък "гаучосите" водеха с 2:0 до 83-ата минута, но трябваше да минават през "рулетката на дузпите", след като нападателят на Бешикташ влезе на смяна и наниза два бързи гола, с които прати двубоя в продължения.

В интервю пред "En Son Haber", Вегхорст призна, че е имал някои напрегнати моменти с Бълхата на терена и заключи, че ако не друго, то поне звездата на "албиселесте" вече му е научила името:

"Лично за мен, по време на мач всеки футболист е един същ. Така беше и тогава. Имахме някои напрегнати моменти с Меси по време на мача и може би той беше изненадан. Уважавам го много, той е един от най-добрите за всички времена. След края исках да му покажа респекта, който имам към него, но той не беше много отворен към тази идея. Е, сега поне научи името ми!", бяха думите на Ваут Вегхорст пред изданието.

ВИЖТЕ ОЩЕ - Жената, прегръщала Меси топло след финала, не се оказа майка му! (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички