Португалия опита да разсее смута и обясни: Роналдо извади и изяде от гащите си... дъвка (ВИДЕО)


Португалия опита да разсее смута и обясни: Роналдо извади и изяде от гащите си... дъвка (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

3516 0

37-годишният Кристиано Роналдо записа името си в историята, след като се разписа в откриващия за неговата Португалия двубой на Световното първенство 2022. Часове след сблъсъка обаче в социалните мрежи все по-голяма популярност набра друга негова постъпка, която нямаше нищо общо с футболните му качества.

Той бе заснет как вади нещо от гащите си и го поставя в устата си. Дори се наложи на португалската федерация по футбол да обясни какво точно се е случило. За това информира британското издание The Athletic.

То споделя, че от Португалия обяснили, че Кристиано е извадил дъвка. По-рано в срещата пък той бе дал аванс на своя тим след точно изпълнена дузпа. Така стана единственият играч, който има попадения на пет различни световни първенства по футбол.

За Кристиано Роналдо и компания предстои много кллючов дуел в групите на Мондиал 2022, след като ще се изправят в поне на хартия пряк спор за първото място в групата срещу Уругвай. "Урусите" не спечелиха първия си двубой на първенството, завършвайки наравно с Южна Корея, и сега ще търсят успеха на всяка цена.

Следете всички най-важни и интересни новини от Световното първенство по футбол в SportLive.bg.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички