Гарет Саутгейт разкри състоянието на Хари Кейн и Хари Магуайър


Гарет Саутгейт разкри състоянието на Хари Кейн и Хари Магуайър
Снимка: Getty Images

1090 0

Капитанът на Англия Хари Кейн ще вземе участие във втория мач на тима на Мондиал 2022 срещу САЩ в петък, разкри селекционерът на "Трите лъва" Гарет Саутгейт. Кейн получи контузия при победата на Англия над Иран, но направените изследвания са показали, че няма сериозен проблем и той ще може да играе срещу САЩ.

"Хари е добре, работи отделно от групата, но ще е на линия за петък", коментира днес Саутгейт. Друг титуляр на Англия Хари Магуайър също напусна принудително терена срещу Иран, но вече се чувства по-добре. "Той се чувстваше отпаднал и това се отразяваше на зрението му. За момент се притеснихме да не става въпрос за сътресение, но проверихме всичко и всичко е наред", обясни Саутгейт.

"Първата ни цел е да излезем от групата. Би било страхотно да го направим още в петък, но знаем, че това ще е много различен мач от този срещу Иран. САЩ са атлетичен тим, пресират много добре, организирани са, добре тренирани. Познаваме някои от играчите им от Висшата лига", допълни треньорът на Англия.

Англия се изправя срещу САЩ в петък от 21:00 часа, а пълна ТВ програма на Световното по футбол в Катар по дати и часове вижте в линка!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички