Южна Корея - Португалия по ТВ: Къде да гледаме мача на Световното първенство по футбол?


Южна Корея - Португалия по ТВ: Къде да гледаме мача на Световното първенство по футбол?
Снимка: Getty Images

3011 0

Един от фаворитите за световната титла Португалия излиза днес за последния си мач от груповата фаза на Световното първенство по футбол 2022 в Катар. "Мореплавателите" се изправят срещу тима на Южна Корея в мач, който е без особено значение за крайното класиране на португалците в групата.

Португалия и... кой още ще излезе от група H на Мондиала?

Португалия е лидер в група H с актив от шест точки и има с три повече от втория Гана. Трети и четвърти са тимовете на Южна Корея и Уругвай, които имат по една точка. И докато Уругвай ще опита да победи Гана, за да го изпревари, то на победа ще се надява и Южна Корея, но срещу Португалия.

Коя телевизия ще излъчи Южна Корея - Португалия

Победа за Южна Корея над Португалия ще осигури шанс на тима да се бори за второто място, но ще трябва да се надява и на грешка от Гана срещу Уругвай. Селекционерът на Португалия Фернандо Сантош пък навярно ще използва по-резервен състав, за да даде шанс на други играчи, а и да предпази най-важните си футболисти преди елиминациите.

Двубоят между Южна Корея и Португалия е с начален час 17:00 българско време, като ще бъде излъчена пряко в ефира на БНТ 1 и БНТ 3. Освен това можете да следите Южна Корея - Португалия НА ЖИВО в SportLive.bg!

Ето и пълна ТВ програма за Мондиал 2022 по дати и часове!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички