Юго Лорис говори за "изстрадалата" победа над Мароко: Бяхме изтощени...


Юго Лорис говори за "изстрадалата" победа над Мароко: Бяхме изтощени...
Снимка: Getty/Gulliver images

1141 0

Капитанът на Франция Юго Лорис разкри какво е било необходимо, за да успеят „петлите“ да победят Мароко и да си спечелят място на финала на Световното първенство.

Футболистите на Дидие Дешан ще имат възможност да защитят световната си титла в неделя, когато ще се изправят срещу Аржентина. Стражът на Франция Юго Лорис обаче разкри, че стигането до този етап не е било никак лесно.

„Изстрадахме толкова много, излезнахме изтощени, но и доволни от свършената работа. Имаме златната възможност да вкараме френския отбор в историята на футбола, това е втори финал за четири години“, сподели капитанът пред beIN SPORTS.

„Бяхме силни, страдахме, когато беше необходимо, не всичко беше перфектно. Ще трябва да заложим всички активи на наша страна в неделя“, продължи Лорис.

Относно решаващия мач за световната титла капитанът на „петлите“ не спести добрите думи за Аржентина: „Ще бъде страхотен финал, Аржентина е страхотен отбор с играч, който е влязъл в историята (Лионел Меси)“.

Юго Лорис обаче смята, че Франция също има нелоши страни, които могат да помогнат за достигането до втора поредна победа на Световно първенство.

Ощетен ли беше обаче Мароко в срещата срещу Франция - вижте тук.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички