Уелс - Иран по ТВ: Къде да гледаме срещата от Световното по футбол?


Уелс - Иран по ТВ: Къде да гледаме срещата от Световното по футбол?
Снимка: Getty Images / Колаж: SportLive

2354 0

Националните отбори на Уелс и Иран се изправят един срещу друг за пръв път във футболната история в първия мач на ден №6 на Световното първенство по футбол в Катар.

Уелс, воден от Гарет Бейл, се намира на третото място в група "B" на световните финали, след като направи равен 1:1 със САЩ. Иран пък записа разгромна загуба, като бе пометен с 2:6 от Англия преди няколко дни.

Мнозина вярват, че и двата тима се нуждаят от задължителна победа в днешния ден, ако искат да запазят някакви шансове за продължаване в елиминационната фаза на надпреварата. 

Роб Пейдж ще излезе с най-добрия възможен състав, докато пред колегата му от другата страна - Карлош Кейрош има сериозни проблеми. Португалският специалист няма да може да разчита на титулярния си вратар Алираза Бейранванд, а голямата звезда на "Гордостта на Персия" - Сердар Азмун продължава да бъде под въпрос до последно.

Коя телевизия ще излъчи Уелс - Иран?

Срещата на "Ахмад бин Али" е с начален час 12:00 (българско време) и ще бъде предавана пряко в ефира на БНТ 1 и БНТ 3. Ако няма да успеете да се насладите на зрелището, то ще можете да следите Уелс - Иран, както и всички срещи от Световно първенство 2022г. НА ЖИВО СЪС SPORTLIVE.BG!

Пълната телевизионна програма на Световното първенство по футбол в Катар.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички