"Търсят само и единствено внимание" - бивш съотборник на Кристиано Роналдо затвори устите на критиците


"Търсят само и единствено внимание" - бивш съотборник на Кристиано Роналдо затвори устите на критиците
Снимка: Getty Images

1375 0

Бившият дългогодишен съотборник на Кристиано Роналдо в Реал Мадрид - Месут Йозил, защити португалеца в социалните мрежи от многото негови критици покрай Световното първенство по футбол в Катар.

Бившият германски национал твърди, че критиците на бившия нападател на Манчестър Юнайтед го правят само за да привлекат внимание. Йозил използва Twitter, за да изрази пренебрежението си към критиците на португалския ас.

"Наистина не разбирам откъде идва този постоянен негативизъм от пресата за Кристиано... Медиите търсят само и единствено внимание, а експертите, които са сложили край на кариерата си, просто искат да привлекат вниманието с голямото му име и се опитват да го накарат да изглежда лош", написа Йозил.

"Той скоро е на 38 години - така че каква е изненадата, че вече не вкарва 50 гола на сезон? Всеки футболен фен трябва да се радва, че го е видял да играе футбол от световна класа в продължение на 20 години. Не мисля, че някой от новото поколение ще може да изравни неговите цифри. Всеки трябва да показва повече уважение към един от най-великите футболисти в историята на играта", добави германецът.

Припомняме, че Роналдо си навлече много критики покрай скандалното си интервю с британския журналист Пиърс Морган, където нападна Манчестър Юнайтед и редица легенди свързани с клуба.

Месут Йозил пък игра рамо до рамо с португалеца в Реал Мадрид в периода 2010-2013, а двамата заедно триумфираха в Ла Лига и Купата на Краля.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Кой друг бивш футболист застана зад Кристиано.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички