"Това не е вярно" - футболист на Гана влезе в обяснителен режим, след като отпразнува гола си като Кристиано Роналдо (ВИДЕО)


"Това не е вярно" - футболист на Гана влезе в обяснителен режим, след като отпразнува гола си като Кристиано Роналдо (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

11727 0

23-годишният футболист на Цървена звезда Осман Букари, който отбеляза гола за Гана за 2:3 срещу Португалия, написа кратък пост в социалните мрежи, в който не се съгласи с твърденията, че начинът, по който отпразнува попадението си, е бил неуважителен към Кристиано Роналдо.

Video edited on Kapwing

Букари бе точен в 89-ата минута, а след това използва "запазената марка" на CR7, за да демонстрира радостта си. "Забелязах, че начинът, по който отпразнувах гола, генерира много коментари, в които се твърди, че съм показал неуважение към Роналдо. Това не е вярно", уверява Осман в поста си и допълва:

"В този момент бях завладян от емоциите, след като вкарах гол за моята страна при дебюта си на световно първенство, които доведоха до това празнуване".

В предпоследното си изречение младокът индиректно заявява, че Роналдо е негов идол: "Моето възпитание не ми позволява да се държа неуважително към по-възрастните, още по-малко пък към моите идоли. Благодаря ви за подкрепата, ние ще се фокусираме върху следващия мач".


ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Треньорът на Гана обвини съдията за загубата и отсече: Той не е наш фен!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички