Треньорът на Гана обвини съдията за загубата и отсече: Той не е наш фен


Треньорът на Гана обвини съдията за загубата и отсече: Той не е наш фен
Снимка: GettyImages

1547 0

Селекционерът на Гана - Ото Адо, направи подробен коментар след двубоя между възпитаниците му и Португалия, в който африканската селекция загуби от европейците с 2:3. Акцентът в изказването на специалиста падна върху главния съдия ва мача, който бе обвинен от Адо за загубата на Гана.

Главните претенции на старши треньора са за дузпата, която бе отсъдена при нарушение срещу Кристиано Роналдо, която малко по-късно бе реализирана именно от него и по този начин бе открит резултатът в двубоя. 

"Това наистина беше грешно решение. Играхме с топката. Не знам защо ВАР не се намеси. За мен няма обяснение. Съдията не беше сред нашите почитатели, явно.

Наставникът не пропусна да отговори и на въпрос, с който бе попитан дали дузпата е била отсъдена само защото е имало нарушение срещу Кристиано Роналдо:

"Мисля, че трябва да попитате съдията. Нямам доказателство за това. Играхме с топката и след това имаше контакт. Ако погледнете повторението, играхме с топката, всъщност беше фаул срещу нас. Нямам обяснение защо от ВАР не реагираха".

"Попитах някои хора от ФИФА дали мога да говоря със съдията по спокоен и тих начин. Казаха, че е на среща и не е възможно. Мисля, че имат анализ на мача и нещо като дискусия с инструктор. Със сигурност бихте могли да имате няколко минути за треньора, им казах накрая", завърши ганайският специалист пред медиите.

Вижте ситуацията, след която бе отсъдена дузпа за Португалия!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички