"Той премина през трудни моменти, а някои се съмняваха в него" - Густаво Алфаро похвали лидера на Еквадор след 2:0 срещу Катар


"Той премина през трудни моменти, а някои се съмняваха в него" - Густаво Алфаро похвали лидера на Еквадор след 2:0 срещу Катар
Снимка: Getty Images

894 0

Старши треньорът на Еквадор - Густаво Алфаро, поздрави своите играчи за демонстрираното от тях себераздаване при победата с 2:0 над Катар в мача на откриването на Световното първенство по футбол.

"Заслужава си да отдадем почит на футболистите за тяхното старание, постоянство и отдаденост. Още в началото на мача ни отмениха гол, което можеше да разколебае нашия отбор, но това не се случи. Ние не се спряхме и показахме характер!", заяви 60-годишният селекционер на пресконференцията си след края на срещата и допълни:

"Това беше най-важният мач. Той трябва да даде тласък на представянето ни през целия турнир".

Алфаро не пропусна да похвали и Енер Валенсия, който бе автор и на двете попадения във вратата на Катар: "Валенсия е нашият лидер. Той премина през трудни моменти, а някои се съмняваха в него, но аз винаги съм знаел, че мога да разчитам на него в най-решаващия момент".

*Следващият мач за Еквадор е на 25 ноември - вижте пълната ТВ програма за Мондиал 2022!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Черен рекорд... Катар и Еквадор влязоха в историята с уникалния мач помежду си!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички