Съсипаха екс "Мис Хърватия" на Мондиал 2022 заради тази СНИМКА - "недопустимо облекло"


Съсипаха екс "Мис Хърватия" на Мондиал 2022 заради тази СНИМКА - "недопустимо облекло"
Снимка: Getty Images

5044 0

Бившата "Мис Хърватия" Ивана Кнол отново направи така, че да се говори за нея по време на Световното първенство 2022. Този път разпали дискусия, а сякаш повечето участващи в социалните мрежи не са на нейна страна. Всичко това заради начина, по който се облича.

Тя качи снимки и видеа от стадион "Халифа", малко след като Хърватия записа безценния си успех на същата арена. На снимките тя е с рокля, която е в цветовете на страната, която пламенно подкрепя от трибуните.

Проблемът за някои се заражда във факта, че роклята е твърде изрязана - къса и с достатъчно изрязано деколте, че да се вижда повече, отколкото арабските фенове са виждали от чужди жени.

Организаторите на най-големия футболен форум в Катар на няколко пъти призоваха хората, които пристигат от други страни, за да станат свидетели на Мондиал 2022 на живо, да се съобразяват с културата и обичаите на местните.

Ето кадрите, които Ивана Кнол качи в собствения си профил. Вижте и ГАЛЕРИЯ на сексапилната хърватка, която надъхва Хърватия на Световното в Катар.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички