Без напрежение: гол-бижу на Мондиал 2022, чийто автор сам не повярва, че е зачетен (ВИДЕО)


Без напрежение: гол-бижу на Мондиал 2022, чийто автор сам не повярва, че е зачетен (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

7622 0

 

Сърбия срещу Камерун до голяма степен изненадващо се превърна в един от най-вълнуващите мачове на Световното първенство 2022 до момента. Двата отбора не съумяха да се победят и завършиха при равен резултат 3:3.

И двете селекции имаха сериозна нужда от победата и това си пролича в играта им. Африканската страна поведе, след това допусна пълен обрат и дори изоставаше с два гола разлика, но впоследствие стигна до ремито и грабна първа точка.

Винсент Абубакар отбеляза прекрасно попадение с 2:3, което несъмнено попада сред най-красивите на Мондиал 2022. Той обаче не посмя да изрази своята радост. Дори напротив - директно погледна тъжно към главния рефер и сякаш не вярваше, че е бил в редовна позиция.

След секунди на преглед на ситуацията с ВАР обаче той можеше да отприщи радостта си, след като научи, че всъщност засадата е вдигната некоректно спрямо правилата на играта.

Научете повече за това как Камерун и Сърбия спряха дъха на футболните фенове с 6-голов трилър на Мондиал 2022 (ВИДЕО + ГАЛЕРИЯ).

Video edited on Kapwing

Video edited on Kapwing

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички