Сърбия - Швейцария по ТВ: Къде да гледаме мача на Световното първенство по футбол?


Сърбия - Швейцария по ТВ: Къде да гледаме мача на Световното първенство по футбол?
Снимка: Getty Images

2350 0

Сърбия и Швейцария излизат в задължителен за спечелване мач и от двете страни в група "G" на Световното първенство по футбол.

Към момента "кръстоносците" са на втората позиция в групата с 3 точки, като пред тях стои само Бразилия, която е с три повече. Сърбия пък е на последното място само с 1 пункт. Двата тима имат реален шанс за класиране на елиминации, но трябва да се надяват Камерун да не изненада Бразилия.

В исторически план двете нации са се срещали само веднъж и това бе преди 4 години на Мондиала в Русия, когато също бяха в една група. Там Швейцария победи с 2:1 и успя да си осигури участие напред. Сърбите ще имат допълнителна мотивация за постигане на нещо голямо днес.

Очакванията са Драган Стойкович да излезе с най-доброто налично на терена. Ноа Окафор остава под въпрос за Мурат Якин и неговия лагер поради травма в мускулите.

Коя телевизия ще излъчи Сърбия - Швейцария?

Срещата е с начален час 21:00 (българско време) и ще бъде предавана пряко в ефира на телевизиите БНТ 1 и БНТ 3. Разбира се, ще може да проследите сблъсъка от Световното първенство по футбол Сърбия - Швейцария НА ЖИВО в SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички